2 jäsentiedote 2017

Kutsu vuosikokoukseen

Seuran vuosikokous pidetään perjantaina 17.3.2017 klo 18 Sellon kirjaston kokoustila Maurissa. Kokoustila on kirjaston 2. kerroksessa Kehä I puoleisessa päädyssä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoulu.

Toivotaan, että voisit käyttää aikaasi ja tulla vuosikokoukseen. Vuosikokous on myös tilaisuus kuulla ja keskustella seuran asioista, tervetuloa mukaan!

Kulttuurimatka Tarttoon 21.4.-24.4.2017

SVYL järjestää kolmipäiväisen kulttuurimatkan keväiseen Tarttoon!
Tutustumme mm.syksyllä avattuun Viron kansallismuseoon!

Matkan hinta 340€ sisältää laivaliput, kuljetukset, suomenkielisen opastuksen ja ohjelman
mukaiset ruokailut. Lähtö pe klo14.30, paluu su klo 18.30 yöpyminen hotelli Sofiassa.
Ilmoittautuminen viimeistään to 10.3. SVYL:n toimistoon svyl@svyl.net tai puh.040 7774618, ilmoita syntymäaikasi, mahdolliset ruokavaliot ja oletko eläkeläinen tai opiskelija.

Teatteri ja elokuva

Viro-viikot Espoon kaupunginteatterissa Louhisalissa 3.3.-11.3.2017.


Ohjelmassa Pärnun Endla teatterin näytelmä Olga, Irina ja mina sekä Tallinnan kaupunginteatterin näytelmä Jäseneurg – kaninkolo. Kieli viro, suomenkielinen tekstitys

Lisätietoja ja liput www.espoonteatteri.fi

3.3. 2017 tulee elokuvateattereihin Jouni Hiltusen Suomenlahdesta kertova elokuva
Matka merelle.

Matka merelle -elokuva kuljettaa katsojan yhdelle maailman kauneimmista merialueista. Suomenlahti on paitsi kolmen hyvin erilaisen rantavaltion yhteinen meri, myös geologiansa ja eläimistönsä puolesta ainutlaatuinen merialue. Jouni Hiltusen ohjaamassa luontoelokuvassa Suomenlahdella kohtaavat runsas meriluonto, monipuolinen eläimistö sekä meren tilaa tarkkailevat ja siihen vaikuttavat ihmiset. Ihmisten tarinat ovat sekoitus eläintieteilijän ja merentutkijan intohimoa sekä pienen pojan uteliaisuutta jälkipolville periytyvää merta kohtaan. Mitä haluamme kertoa merestämme, ja mitä se kertoo meistä?”